Morate probati, oduševićete se.
Sastojci za testo:
550-600g brašna
40g svežeg kvasca
1 ravna kašika kristal šećera
300ml mlakog mleka
30ml ulja
1 žumance
1 ravna supena kašika soli
Sastojci za nadev:
2 čena belog luka
par listova blitve
30ml maslinovog ulja
Priprema:
Aktivirati kvasac i umesiti testo. Ostaviti da odstoji. Praviti oblike, zatim izblendiranim nadevom puniti. Premazati žumancem i peći na 180 stepeni 25-30min. Prijatno!
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: Letina kuhinja
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus