Morate probati, oduševićete se.
Sastojci za testo:
550-600g brašna
40g svežeg kvasca
1 ravna kašika kristal šećera
300ml mlakog mleka
30ml ulja
1 žumance
1 ravna supena kašika soli
Sastojci za nadev:
2 čena belog luka
par listova blitve
30ml maslinovog ulja
Priprema:
Aktivirati kvasac i umesiti testo. Ostaviti da odstoji. Praviti oblike, zatim izblendiranim nadevom puniti. Premazati žumancem i peći na 180 stepeni 25-30min. Prijatno!
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: Letina kuhinja
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem