Ova slavska salata se sprema brzo pa je možete napraviti i na dan slave ukoliko vam ponestane drugih specijaliteta. Lagana je i zasitna, a biće odličan dodatak slavskoj trpezi. Ukoliko izbacite kuvana jaja može biti i posna, a takođe može da bude zamena za obrok.

  • Sastojci:
  • 2 konzerve tunjevine
  • 1 šolja pirinča
  • 2 kuvana jajeta
  • 1 šolja kukuruza
  • praziluk za ukrašavanje

Priprema:

Pirinač skuvajte, kao i jaja i kukuruz. Tunjevinu ocedite. Uz pomoć obruča koji se skida ili u providnoj činiji ređajte pirinač (po želji začinite), tunjevinu, pirinač, kukuruz šećerac pa rendana kuvana jaja. Ukrasite seckanim prazilukom.

Izvor: Stvar ukusa

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA POSNA JELA i osvojite VREDNE NAGRADE