Zagrejte rernu na 180 stepeni. Na pari otopite čokoladu, med i puter. U činiji umutite jaje, a zatim dodajte bademe, cimet, so i ako želite ljutu papričicu. Na kraju dodajte i smesu od čokolade. Kad se sve dobro sjedini, sipajte u prethodno podmazane kalupe i pecite oko 35 minuta. Po želji, ukrasite rendanom čokoladom, voćem, celim zrnom ili mlevenim bademima.
Čokoladni kolač sa bademima bez brašna
Brza priprema, klasični sastojci i odličan ukus glavne su prednosti ovog kolača.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus