Raspucance ćete napraviti lako, a potom ćete ih često pripremati

1. Umutiti jaja i polako dodavati šećer, omekšani maslac, ulje, ekstrat od vanile, sok od narandže i koricu od narandže.
2. U umućenu smesu polako dodavati brašno, pomešano sa praškom za pecivo.
3. Od navedene smese napraviti testo. Testo pokriti sa providnom folijom i ostaviti sat vremena.
4. Od testa otkidati male komadiće veličine oraha i oblikovati u loptice. Loptice uvaljati u prah šećer i staviti u tepsiju obloženu sa papirom za pečenje.
5. Napraviti razmak jer pogačice porastu u toku pečenja.
6. Peći 10-15 min. na temperaturi od 180°C.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: serbiancafe.com