1. Dva jajeta skuvajte i kad se ohlade oljuštite i iseckajte ih na kocke.
2. Umutite mikserom 6 belanaca, dodajte mešajući jedno po jedno žumance.
3. Prašak za pecivo, so i biber pomešajte sa brašnom i varjačom umešajte u umućena jaja. Otopite puter i ohlađen pomešajte sa prethodnom masom.
4. Na kraju dodajte iseckanu šunku, salamu, kačkavalj i jaja i sve izmešajte.
5. Pecite u podmazanom plehu na 200C 30-40 minuta. Kad se ohladi isecite i poslužite.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: kuvajsam.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus