1. Kvasac rastopite u malo tople vode sa šećerom, pa ostavite desetak minuta da naraste.
2. Beli luk iseckajte što sitnije ili ga izgnječite.
3. Pomešajte sve sastojke, zamesite testo i ostavite pola sata na toplom da naraste.
4. Hleb stavite u podmazani pleh, premažite kašikom ulja (najboje maslinovog) i pecite na 220 stepeni dok ne porumeni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus