1. Hleb iseći na kockice i rasporediti u vatrostalnu posudu.
2. Napraviti bešamel sos od brašna, mleka i maslaca i posoliti.
3. Dodati umućena jaja i sir.
4. Preliti sos preko poređanog hleba u posudi i ostaviti da upije pritiskajući ga varjačom.
5. Prokuvani i iseckan spanać prodinstati na belom luku. i dodati so i biber.
6. Gotov nadev posuti preko natopljenog hleba u bešamelu.
7. Peći u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko pola sata.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus