1. Hleb iseći na kockice i rasporediti u vatrostalnu posudu.


Sastojci:

stari hleb

brašno

mleko

maslac

so

Nadev:

200 g gauda sira

300 g običnog sira

2 jajeta

350 g spanaća

2 čena belog luka

so, biber

2. Napraviti bešamel sos od brašna, mleka i maslaca i posoliti.

3. Dodati umućena jaja i sir.

4. Preliti sos preko poređanog hleba u posudi i ostaviti da upije pritiskajući ga varjačom.

5. Prokuvani i iseckan spanać prodinstati na belom luku. i dodati so i biber.

6. Gotov nadev posuti preko natopljenog hleba u bešamelu.

7. Peći u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko pola sata.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/