1. Najpre sjedinite suve sastojke u jednoj posudi: obe vrste brašna, kukuruzni griz i prašak za pecivo.
2. U drugoj posudi kratko izmiksajte jaja sa solju, dodajte kiselu vodu i ulje, izmešajte pa dodajte mešavinu suvih sastojaka, a potom i ajvar i sve dobro izmiksajte.
3. Na samom kraju ubacite kulen iseckan na sitne kockice, rendani trapist sir i kisele krastavčiće iseckane na kockice. Sve dobro izmešajte kašikom i smesu rasporedite u kalup za mafine koji ste prethodno obložili papirnim korpicama. Možete ga i nauljiti ako nemate papirne korpice. Trebaće vam dva kalupa.
4. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni, oko 30 minuta.
5. Projara je najbolja još topla, a poslužite je uz šolju jogurta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: mysticcakes.wordpress.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus