1. Zamesiti od brašna i soli što mekše testo. Odvojiti jufke, nauljiti i ostaviti da odmore.
2. Sitno iseckati beli deo praziluka i crni luk, propržiti na ulju, pa dodati meso. Pržiti dok meso ne dobije lepu boju, posoliti i pobiberiti.
3. Razvući koru preko stola, da bude sto tanja, posuti filom od mesa i zarolati. Isto uraditi sa svim jufkama.
4. Slagati kore u krug, nauljiti i peći u dobro zagrejanoj rerni dok ne porumeni.
5. Poslužiti sa sezonskom salatom, sirom i jogurtom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: recepti.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus