1. Tikvicu očistiti, narendati, usoliti i ostaviti da odstoji 15 -ak min.


Sastojci:

2 jajeta

1 šolja  kukuruznog brašna

1 šolja belog pšeničnog brašna

1 prašak za pecivo

1 kašičica soli

sir

1 tikvica

1/2 šolje mleka

1/2 šolje jogurta

1/2 šolje ulja

2. Umutiti ručno jaja, dodati projino brašno, pšenično pomešano sa praškom za pecivo, mleko, jogurt i ulje.

3. Sve izjednačiti ručnom mutilicom.

4. Dodati sir (količina po ukusu (oko 100 g) i tikvicu koju ste dobro ocedili rukama.

5. Peći u okrugloj tepsiji R-24 cm na 200°C oko 30 min.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: serbiancafe.com