1. Tikvicu očistiti, narendati, usoliti i ostaviti da odstoji 15 -ak min.
2. Umutiti ručno jaja, dodati projino brašno, pšenično pomešano sa praškom za pecivo, mleko, jogurt i ulje.
3. Sve izjednačiti ručnom mutilicom.
4. Dodati sir (količina po ukusu (oko 100 g) i tikvicu koju ste dobro ocedili rukama.
5. Peći u okrugloj tepsiji R-24 cm na 200°C oko 30 min.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: serbiancafe.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus