Doručak nam je najbitniji obrok i važno je da se ne preskače. Da li jedete ovsene pahuljice, kajganu, pite ili prženice, potpuno je nebitno, ali iz kuće ne biste trebali da izlazite praznog stomaka. Sendvič prženice se jednostavno prave, samo poređajte sastojke i umočite u jaja.
Za ovaj recept će vam biti potrebno i mleko, a ukoliko želite možete da napravite zdraviju verziju - mleko od badema.
Sastojci:
- 1 jaje
- so
- malo mleka
- tost hleb
- sir
- šunka
Priprema:
Umutite jaje, posolite i pomešajte sa mlekom. Na tost porešajte sir, šunku, sir, šunku, pa stavite preko drugi tost. Umočite u smesu sa jajima i ispecite u tiganj.
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus