Koh je mnogim aomiljena poslastica iz detinjstva jedna je od omiljenih poslastica iz detinjstva, ali ni recept za slanu varijantu koha oduševiće sve ljubitelje ovog mekanog patišpanja.
Pored toga što se brzo pravi
Sastojci:
- 9 kašika griza
- 2 kašike brašna
- 3 jajeta
- 200 ml mleka
- 200 g sira
- 1 kesica praška za pecivo
- pola kašičice soli
Priprema:
Cela jaja umutite mikserom, dodajte im brašno, griz, prašak za pecivo, mleko i so, pa sve dobro umutite varjačom. Na kraju dodajte usitnjeni sir. Pleh ili ogruli kalup podmažite uljem ili maslacem, pa sipajte smesu za koh i pecite na 200 stepeni dok se koh ne odvoji od ivica posude. Sačekajte da se koh malo ohladi, pa ga isecite i služite sa jogurtom ili kiselom mlekom.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus