Za doručak umesto kajgane ili omleta, napravite pohovana žumanca. Odličnog su ukusa, a lako se pripremaju. Žumanca možete da ostavite dan ranije da se zamrznu, a onda sutradan za manje od 5 minuta da napravite savršen doručak. Poslužite na tostu sa pasiranim avokadom za potpuni užitak. 

Sastojci:

  • 150 g prezle
  • 6 žumanaca
  • pasirani avokado (po želji) 

Priprema:

U posudu sipajte prezle, začinite po želji, pa stavite žumanca, ali pravite razmak. Pospite prezle i preko žumanaca, pa stavite u zamrzivač na 8 sati. Ulje dobro zagrejte, pa pržite nekih minut. Poslužite uz tost i pasirani avokado.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Remaining Time 0:00
 
Stream Type LIVE
Stream Type LIVE
Pohovana žumanca  Izvor: Pohovana žumanca

Izvor: Stvar ukusa