Za doručak umesto kajgane ili omleta, napravite pohovana žumanca. Odličnog su ukusa, a lako se pripremaju. Žumanca možete da ostavite dan ranije da se zamrznu, a onda sutradan za manje od 5 minuta da napravite savršen doručak. Poslužite na tostu sa pasiranim avokadom za potpuni užitak.
Sastojci:
- 150 g prezle
- 6 žumanaca
- pasirani avokado (po želji)
Priprema:
U posudu sipajte prezle, začinite po želji, pa stavite žumanca, ali pravite razmak. Pospite prezle i preko žumanaca, pa stavite u zamrzivač na 8 sati. Ulje dobro zagrejte, pa pržite nekih minut. Poslužite uz tost i pasirani avokado.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus