Za doručak umesto kajgane ili omleta, napravite pohovana žumanca. Odličnog su ukusa, a lako se pripremaju. Žumanca možete da ostavite dan ranije da se zamrznu, a onda sutradan za manje od 5 minuta da napravite savršen doručak. Poslužite na tostu sa pasiranim avokadom za potpuni užitak.
Sastojci:
- 150 g prezle
- 6 žumanaca
- pasirani avokado (po želji)
Priprema:
U posudu sipajte prezle, začinite po želji, pa stavite žumanca, ali pravite razmak. Pospite prezle i preko žumanaca, pa stavite u zamrzivač na 8 sati. Ulje dobro zagrejte, pa pržite nekih minut. Poslužite uz tost i pasirani avokado.
Izvor: Stvar ukusa
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom