Za doručak se uvek vrti 3-4 recepta, jer ljudi često nemaju ideju šta mogu da pripremaju. Srbi obožavaju hleb i jedu ga uz sve oborke, pa vam predlažemo super recept koji će vas oduševiti, a sastojke uglavnom imate kod kuće. Sve što treba da uradite jeste da napunite hleb nadevom od sira i šunke

Sastojci:

  • 1 baget
  • 100 gr šunke
  • 1 srednji krastavac
  • 1/2 paprike
  • 100 g sira
  • 150 g krem sira

Recept za hleb punjen sirom, šunkom i povrćem:

11:28
Korak 1

Pripremite baget 

Isecite krajeve bageta, a onda ga izdubite i ostavite sa strane dok napravite nadev. 

11:30
Korak 2

Napravite nadev 

Isecite krastavac, šunku i papriku na kockice, pa pomešajte u jednoj posudi. Zatim dodajte sir isečen na kockice, kao i krem sir. Sve sastojke dobro sjedinite. 

11:30
Korak 3

Napunite baget 

Napunite baget nadevom koji ste spremili, pa umotajte u providnu foliiju. Ostavite u frižideru par sati, a onda isecite parčiće i služite. 

Pročitajte i ovo: Hleb punjen belim lukom i sirom

BONUS VIDEO:

mlečni tost hleb tiktok/feelgoodfoodie

(StvarUkusa/S.B.)