Probajte piletinu na malo drugačiji način.

Recept za pileće belo meso spremljeno na malo drugačiji način. Šnicle napunite nadevom od dve vrste sira, pa odozgo razbijte jaje. Ovaj neobičan specijalitet možete servirati i gostima kada vam dođu, a može biti i glavno jelo na vašoj slavskoj trpezi.
- Sastojci:
- 3 pileća prsa
- 3 jajeta
- 120 g krem sira
- 120 g mocarele
- So, biber, beli luk u prahu, slatka paprika
Priprema:
Isecite pileći file u sredini, formirajući džep u sredini (nalik na čamac). Što je džep veći, više punjenja će stati. Stavite foliju u ovaj džep da bi ostao u obliku. Pileći file pospite solju, biberom, suvim belim lukom, dimljenom paprikom. Pržite pileći file sa obe strane 4 minuta dok ne porumeni. Jaja podeliti na belanca i žumanca. Izmiksajte belanca sa krem sirom i mocarelom. Stavite nadev u džepove pilećih fileta. Pecite na 200°C 10 minuta. Izvadite iz rerne, stavite žumanca u centar. Stavite u rernu još 4 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA SLAVSKO PREDJELO i osvojite VREDNE NAGRADE
Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.