Belo meso napunite pečurkama i sirom, pa urolajte. Punjeno belo meso je pravi specijalitet, koštaće samo 500 dinara, a naješće se cela porodica. Ako ne volite pečurke možete da ih zamenite paprikama ili kupusom. Meso je neverovatno sočno, a može da se jede kao zasebana obrok ili uz pomfrit i neku salatu, kao što je šopska

  • Sastojci:
  • 400 g pečuraka 
  • 1 crni luk 
  • 600 g pilećeg filea 
  • 100 g tvrdog sira 
  • brašno

Priprema:
Crni luk isecite sitno i propržite, pa dodajte seckane pečurke. Meso isecite na šnicle, pa izlupajte čekićem. Posolite i pobiberite sa obe strane. U pečurke dodajte i rendani sir, pa sipajte kašiku, dve na meso i urolajte. Uvaljajte u brašno i ispržite na ulju. 

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA SLAVSKO PREDJELO i osvojite VREDNE NAGRADE