1. U maloj posudici umutite jaje, a zatim dodajte so, sir i biljne začine ako koristite. Umutite lagano da se lepo sjedini.
2. Zagrejte ulje u malom tiganju i kada je spremno sipajte mešavinu jaja preko cele površine tiganja.
3. Pržite oko minut, dva, dok omlet ne porumeni, a zatim ga okrenite na drugu stranu i pecite još jedan minut.
4. Sada ga možete servirati, a po želji preko možete dodati šunku, sir, kečap, majonez…
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus