1. Zagrejati rernu na 180 stepeni. U veliku posudu pomešajte sve sastojke osim vode. Mešati sve dok smesa ne dobije teksturu poput peska. Dodajte vodu, promešjte a zatim testo izvadite iz posude, zamotajte u plastičnu foliju i stavite u frižideru da se hladi 30 minuta.
2. Izvadite testo na radnu površinu, rastanjite oklagijom, a zatim uz pomoć kalupa secite oblik po želji. Naš predlog su ribice kojima ćete uz pomoć čačkalica iscrtati oči.
3. Postavite krekere u pleh i pecite 15 minuta, ili dok ne porumene i postanu hrskavi.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus