1. Izgnječiti bri i izmešati ga s razmekšanim maslacem, žalfijom, muskatnim oraščićem i korom od limuna.
2. Oprati jabuke i izdubiti sredinu. Napuniti ih filom, staviti u pleh, zaliti vinom i peći na 180 stepeni, oko 30 minuta.
Bri ide odlično uz orahe ili dinje, ali kombinacija sa jabukama je prosto nezaobilazna.
1. Izgnječiti bri i izmešati ga s razmekšanim maslacem, žalfijom, muskatnim oraščićem i korom od limuna.
150 g Bri (Brie) sira
1 kašika maslaca
½ kašičice žalfije
rendani muskatni oraščić
malo rendane kore limuna
4 jabuke
125 ml belog vina
2. Oprati jabuke i izdubiti sredinu. Napuniti ih filom, staviti u pleh, zaliti vinom i peći na 180 stepeni, oko 30 minuta.
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom