1. Izgnječiti bri i izmešati ga s razmekšanim maslacem, žalfijom, muskatnim oraščićem i korom od limuna.
2. Oprati jabuke i izdubiti sredinu. Napuniti ih filom, staviti u pleh, zaliti vinom i peći na 180 stepeni, oko 30 minuta.
Bri ide odlično uz orahe ili dinje, ali kombinacija sa jabukama je prosto nezaobilazna.
27.05.2011.
1. Izgnječiti bri i izmešati ga s razmekšanim maslacem, žalfijom, muskatnim oraščićem i korom od limuna.
150 g Bri (Brie) sira
1 kašika maslaca
½ kašičice žalfije
rendani muskatni oraščić
malo rendane kore limuna
4 jabuke
125 ml belog vina
2. Oprati jabuke i izdubiti sredinu. Napuniti ih filom, staviti u pleh, zaliti vinom i peći na 180 stepeni, oko 30 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus