Ovaj recpet je videlo preko 50 miliona ljudi - toliko je dobar da ćete odmah morati da isprobate. Sa jedne strane se maže džem od jagode, ali ako ne volite slatko/slani ukus možete da izbacite.
Na ovaj način dobićete mekane i sočne prženice kakve do sad niste jeli. Isprobajte za večeru ili doručak.
Sastojci:
- hleb
- listići sira
- 2 jajeta
- prstohvat soli
- 1 kocka putera
Priprema:
Toste presecite na 2 dela, kao i sir. Umutite jaja sa malo soli. Istopite puter u tiganju, pa dodajte umućena jaja. Stavite obe polovine hleba i umočite sa obe strane. Zatim okrenite sa sve jajima. Preklopite ivice jaja ka unutra, pa stavite kačkavalj preko. Preklopite i pržite još malo.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus