1. Poređati 6 parčića tost hleba na poslužavnik da formirate koru.
2. Za prvi fil, u posudi pomešajte 100 g majoneza, 1 pavlaku, 300 g rendane šunke i 1,5 kašiku kečapa. Fil namažite preko kore i pokrijte tost hlebom, formirajući drugu koru.
3. Za drugi fil, sjedinite 100 g majoneza, 1 pavlaku i 3 rendana kisela krastavca. Namažite na koru i ponovo prekrijte tostom, tako da dobijete treću koru.
4. Za treći fil izmešajte 100 g majoneza, 1 pavlaku, 5 rendanih barenih jaja i 5 kiselih krastavčića. Rasporedite fil preko treće kore i premažite tortu pavlakom. Preko pavlake pospite narendan kačkavalj.
Original šampita koju će deca obožavati
Jednostavan čizkejk sa bundevom
Kako da kod kuće napravite medovaču
Recept za rižoto sa graškom
Domaće lazanje po italijanskom receptu