1. Napravite smesu za pohovanje - pomešajte vodu i jaje, a zatim dodjte smesu od brašna, praška za pecivo, soli i bibera. Odložite smesu u frižider.
2. Na krišku hleba stavite parče salame, preko toga sir, pa zatim opet salamu i poklopite kriškom hleba. Isecite sendviče na polovine ili četvrtine i pričvrstite čačkalicom.
3. Zagrejte ulje u dubokom tiganju. Izvadite smesu za pohovanje iz frižidera, pa u nju umačite sendviče tako da budu prekriveni sa svih strana. Pržite sendviče u zagrejanom ulju dok lepo ne porumene sa svih strana. Izvadite čačkalice, pospite ih šećerom u prahu i poslužite sendviče.
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom