1. Zagrejte rernu na 220 stepeni C.
2. Kalup za mafine nauljite i u svako udubljenje razbijte po jedno jaje.
3. Preko svakog jajeta sipajte 1-2 kašičice pavlake za kuvanje. Posolite i pobiberite po ukusu, pa pospite svako jaje kašikom parmezana.
4. Stavite jaja u rernu i pecite između 7 i 12 minuta u zavisnosti koliko želite da vam žumance bude pečeno. Pečena jaja po želji možete dodatno posuti parmezanom i začinima po želji i poslužiti.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus