U 1/2 l vode dodati so pa polako dodavati i zakuvati oko 300 brašna. Dodavajte brašno toliko da ne bude suviše gust (kao na slici). Kačamak mešati i prevrtati da ne zagori 5 min. Zatim ga izvaditi u činiju tako što će te viljuškom odvajati parčiće i spuštati u činiju. Propržiti na ulju glavicu luka pa preliti kačamak. Čvarke zagrejati u tiganju pa i njih dodati. Odozgo prekriti sirom.
Prijatno!
kodbakeugostima.blogspot.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus