Krompir očistiti pa iseći na listiće, dodati sve začine kao i ulje i sve dobro izmešati .
Tepsiju pouljuti pa staviti u rernu da se dobro ugreje pa u nju dodati pola krompira, na sredinu iseći luk pa pokriti ostalim krompirom. Poredjati kobasice pokriti i peći na 200 stepeni C oko 40 min.da lepo porumeni
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus