1. U posudu sipajte začinjen krem sir i kiselu pavlaku i mutite mikserom dok ne postane kremasto i glatko.
2. Masline očistite, prepolovite, izvadite koštice i isecite na sitnije komade, paradajz operite, očistite i isecite na kockice, a beli luk oljuštite i što sitnije iseckajte.
3. Usitnjene masline, paradajz i beli luk umešajte u krem sir. Posolite, pobiberite, dodajte prstohvat šećera, promešajte, pospite seckanim vlašcem, ukrasite listićem nane i servirajte.
Izvor: Novosti
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus