1. Odmrznite spanać. Očistite crni luk, iseckajte i prodinstajte na ulju. Dodajte spanać, nalijte supom i otvoreno kuvajte još 5 min.
2. Začinsko bilje sitno iseckajte i umešajte u masu. Sklonite sa vatre, dodajte sir i jogurt i štapnim mikserom ispasirajte. Začinite solju, biberom i muskatnim oraščićem.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus