Zelen za supu operite, očistite i iseckajte. Luk oljuštite i isecite na četvrtine. Zajedno propržite u većoj posudi. Pile operite i osušite. Dodajte 1 l vode u povrće i kuvajte oko 60 minuta. Izvaditi pile, skinuti meso sa kostiju i iseckajte ga. Supu procedite, te u njoj oko 25 minuta kuvajte opran, oljušten i sitno iseckan krompir. Šargarepu i brokoli operite i očistite. Isecite šargarepu na štapić, a brokole na cvetove. Meso i rezance dodajte u supu oko pet minuta pred kraj kuvanja.
Pileća supa sa brokolijem
Ukusna pileća supa obogaćena je zdravim brokolijem.
Još iz kategorije
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom