Postupak rada:


Sastojci:

Potrebno je: 1/2 kg. pilećeg mesa (najbolje je bataci i karabataci vi možete šta se nadje u zamrzivaču) glavica crnog luka pola male šoljice ulja 2 šargarepe 2 zelene paprike (može smrzle) 4 veća krompira 2 paradajza aleva paprika i kašika brašna lorber 3 lista biber u zrnu kašika vegete peršun..

U šerpu iseckaj te sitno luk pa propržite malo, dodaj te papriku šargarepu na kolutiće i pileće meso . Poklopite i dolivajte po malo vode da se paprikaš dinsta. Dodati i nekoliko lista lorbera i biber. U polu kuvano jelo dodaati paradajz isečen na kolutiće krompir na kocke, i kašičicu aleve paprike. Naliti vodom i kuvati dok meso ne omekša. Umutiti kašiku brašna sa malo vode bez grudvica i naliti paprikaš radi gustine. Na kraju dodati vegetu i sitno seckan peršun ili celer. Ručak je gotov prste da pližeš…

Prijatno!