Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Salata od cvekle

Autor Stvar ukusa
Autor Stvar ukusa

Sadrži najširu lepezu minerala i vitamina, među kojima i izuzetno redak B12, sadrži visok procenat gvožđa, a posebno je bogata i belančevinama, mastima, kao i ugljenim hidratima

 Izvor: Profimedia/Shutterstock

Cveklu dobro oprati pod mlazom vode skinuti rukama lišće i ne seći nožom. Tako opranu poredjati u ekspres lonac, ili lonac koji imate, naliti vodom poklopiti i staviti na šporet da intezivno vri oko sat vremena. Skinuti sa šporeta ocediti vodu i naliti hladnu i očistiti rukama kožicu i iseći na tanke listiće. Dodati beli luk, sirće po ukusu ulje i so. Dobro izmešati i ostaviti da se hladi. Može se staviti u tegle pa u frižider i tako koristiti . Prijatno dragi moji! kodbakeugostima.blogspot.com


Sastojci:

1 kg sveže cvekle sirće jabukovo so 2 čena belog luka 1 šoljica ulje

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti