1. Ako niste spremili pečene paprike za zimu, možete ih za realizaciju ovog recepta ispeći u rerni ili na električnom roštilju. Kada se oglade, odrežite peteljke i ogulite ih. 


Sastojci:

5 crvenih pečenih paprika  (recept za pečene paprike možete pročitati OVDE)

300 g sitnog sira 

malo susama 

so,biber

1 jaje

peršun po želji  

Za pohovanje:

2 jaje

3 kašike brašna

3 kašike prezli

ulje za prženje

2. Izgnječite sir, jaje. Dodajte susam, biber, so ako je potrebno i malo peršuna. 

3. Napunite paprike filom.  

4. Uvaljajte ih u brašno, jaja, pa u prezle.

5. Pržite u zagrejanom ulju, na umerenoj vatri dok poh ne porumeni. 

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa  

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/