Na maslacu ispržiti crni luk pa dodati suhomesnato ako imate (nije obaveza bakina varijanta) pa zatim meso na kosckice sipati malo vina i prodinstati, zatim dodati papriku, biber i seckan kupus sve izmešati i dinstati dodavajući vino a posle supu oko sat vremena.


Sastojci:

700 gr kiselog kupusa ribanca 1 dobra kašika pavlake kisele 100 ml beloga vina maslaca 1 dobra kašika 3 glavice crnoga lika na rezance sečena 200 ml bistre supe ljuta tucana paprika 1 k.k. slatke paprike 1 k.k. lovorov list ml.biber 1 k.k. belog luka ili 4 čena 1/2 kg svinjskog mesa (može teletina junetina) baka dodala seckano suvo meso i slaninicu (nije obavezno)

Kad meso bude mekano dodati beli luk i na kraju pavlaku. Skloniti sa šporeta. Služiti uz krompir pire.. Prijatno!

Video recepta: