Domaća supa sa rezancima je uvek dobar izbor.
Sastojci:
junetina (rozbratna, grudi ili ribić) ili piletina, a najbolje je ako se stave obe vrste mesa
glavica crnog luka
so
veza zeleni
celer
domaća rezanca
Priprema:
Meso staviti u hladnu vodu da se kuva, a na drugoj ringli prepeći crni luk koji smo isekli na polutke. Zatim taj luk dodati u vodu sa mesom. Posolite. Kada je meso polugotovo dodati iseckanu vezu zeleni i celer. Kada je sve skuvano procediti. Supi na kraju dodati domaća rezanca.
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus