U hladnim zimskim danima ništa ne može da nas zagreje kao tanjir tople supe. Bilo da pripremate domaću supu sa rezancima ili pripremate potaž od povrća jednako ćete uživati u ukusu.

Reč potaž potiče od francuske reči potage što u prevodu na srpski znači gusta supa, čorba od raznog povrća sa dodacima testa. To je francusko jelo sa puno vrsta zeleni, ali i drugog povrća.

Ukoliko nemate mnogo vremena a želite da pojedete nešto ukusno na kašiku ovo je idealno jelo za vas.

Skuvajte ukusno povrće štapnim mikserom usitnite tako da bude kašasto, dodajte začine, pavlaku, jaja i uživajte u super ukusnom obroku.

Pogledajte u galeriji neke od najlepših fotografija potaža i supa.

14

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs