Upotpunite nedeljni ručak ukusnom čorbom.
Sastojci:
- 1,5 l pileće supe
- sitno iseckana glavica crnog luka
- 2 kašičice seckanog belog luka
- 2 rendane šargarepe
- 2 stabljike celera
- 500 ml paradajz sosa
- 250 g sitnih testenina
- 250 smrznutog kukuruza
- 250 g sitno seckanog kelja
- 3 kašike maslinovog ulja
- so i biber
Priprema:
1.Zagrejte maslinovo ulje u šerpi, dodajte sitno seckani crni i beli luk, šargarepe i celer i dinstajte 3-5 minuta.
2. Potom umešajte pileću supu i paradajz sos, poklopite i kuvajte na umerenoj temperaturi 15 minuta. Dodajte testenine, kukuruz i seckani kelj.
3. Posolite i pobiberite, promešajte i kuvajte još 10-15 minuta, dok testenina ne omekša.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus