Upotpunite nedeljni ručak ukusnom čorbom.

Sastojci:

  • 1,5 l pileće supe
  • sitno iseckana glavica crnog luka
  • 2 kašičice seckanog belog luka
  • 2 rendane šargarepe
  • 2 stabljike celera
  • 500 ml paradajz sosa
  • 250 g sitnih testenina
  • 250 smrznutog kukuruza
  • 250 g sitno seckanog kelja
  • 3 kašike maslinovog ulja
  • so i biber

Priprema:

1.Zagrejte maslinovo ulje u šerpi, dodajte sitno seckani crni i beli luk, šargarepe i celer i dinstajte 3-5 minuta.

2. Potom umešajte pileću supu i paradajz sos, poklopite i kuvajte na umerenoj temperaturi 15 minuta. Dodajte testenine, kukuruz i seckani kelj.

3. Posolite i pobiberite, promešajte i kuvajte još 10-15 minuta, dok testenina ne omekša.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs