Ručak nije potpun bez supe ili čorbe. Ugrejaće vas u ovim hlanim danima...
Sastojci:
- 1 manja glavica crnog luka
- 1 kašičica crvene mlevene paprike
- 500 ml sok od paradajza
- 200 ml vode ili po potrebi ( zavisi koliko gustine volite )
- peršunov list
- so, začin i biber po ukusu
- rezanci
Priprema:
Na malo masnoće propržiti luk. Zatim dodati papriku i sipati sok od paradajza i vodu. Posoliti, začiniti i pobiberiti po ukusu. Kuvati na laganoj vatri 20 minuta. Ako je paradajz kiseo dodati malo šećera. U čorbu zakuvati rezance po ukusu....Na kraju dodati iseckan peršunov list.
Probajte ovaj laki recept koji nam je poslala čitateljka Tanja Đorđević!
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus