1. Kupus narendajte, a ostalo povrće isecite na kolutove, sve pomešajte i prelijte smesom sirćeta, soli, šećera i vinobrana i ostavite da odstoji 12 sati uz povremeno mešanje.
2. Stavite u tegle.
3. Otvara se posle najmanje 7 dana.
1. Kupus narendajte, a ostalo povrće isecite na kolutove, sve pomešajte i prelijte smesom sirćeta, soli, šećera i vinobrana i ostavite da odstoji 12 sati uz povremeno mešanje.
3 kg kupusa
2 kg žute paprika (ili zelene)
2 kg manjih krastavaca
1 kg šargarepe
2 kg zelenog paradajza
kesica vinobrana
100 g soli
150 g šećera
1 l alkoholnog sirćeta (6-9 %)
2. Stavite u tegle.
3. Otvara se posle najmanje 7 dana.
Posni čokoladni kolač sa marmeladom
Kako da napravite potaž od bundeve
Zapečeni pire krompir sa šampinjonima
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem