Portal Stvar ukusa je 3. 8. 2014. objavio tekst naslova "10 dobrih razloga da češće jedete breskve", u kojem je navedeno da konzumacija bresaka ima brojna lekovita dejstva, poput prevencije raka. Ta informacija nije bila tačna, i ovom prilikom je ispravljamo.
U našem tekstu bilo je navedeno da konzumacija bresaka može da se breskve zbog selena koji sadrže mogu koristiti u prevenciji raka i da mogu sprečiti oštećenje ćelija, ali to nije bilo tačno.
Prema analizi fektčekera Raskrinkavanje.ba postoji mnogo različitih sekundarnih biljnih supstanci u voću, povrću i salatama koje su zdrave, ali je krajnje pogrešno tvrditi da pojedine vrste hrane mogu da spreče pojavu raka. Ne postoji neka "magična hrana" koja može da izleči ili samostalno spreči rak.
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom