1. Umutite belanca sa šećerom, dodajte žumanca i mutite dok se šećer ne istopi potpuno. Dodajte ulje, jogurt i na kraju brašno pomešano s praškom za pecivo, sodom bikarbonom i kakaom. Kolač pecite na temperaturi od 180 stepeni oko pola sata i proveravajte čačkalicom da li je dovoljno pečen iznutra.
2. Prohlađen kolač prelijte glazurom od čokolade.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus