1.Crni i beli luk iseći na kriškice. Papričicu što sitnije iseckati. Meso oprati, posušiti i iseći na kocke. Leblebije skuvati u ekspres loncu, u posoljenoj vodi (60 minuta) i procediti.
2.Zagrejati ulje u širokoj šerpi. Staviti meso da se prži, na što jačoj temperaturi. Dodati crni i beli luk. Malo kasnije dodati kari, cimet, papričicu i leblebije. Posuti brašnom, naliti supom i krčkati poklopljeno na blagoj temperaturi, oko 45 minuta. Posoliti i pobiberiti po ukusu. Posuti seckanim korijanderom ili peršunom i služiti uz pirinač.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus