1. Pomešajte najpre sve suve sastojke (sem lešnika ili badema). U posebnoj posudi promešajte sve tečne, pa sjedinite sa suvim.
2. Ulijte smesu u manji, namašćen i brašnom posut pleh i pecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni oko 30 minuta.
3. Kada je kolač gotov, isecite ga na kocke, uvaljajte u otopljenu belu čokoladu, pospite kokosom pa na svaku stavite po lešnik ili badem.
Izvor: coolfood.co
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus