1. U mlakoj vodi otopite kvasac sa šećerom i ostavite da nadođe. Brašno pomešajte sa solju, pa dodajte vodu sa kvascem i ulje pa umesite glatko testo. Ostavite da nadođe pola sata pa rasporedite u šest loptica.
2. Ostavite da nadođu pola sata pa razvucite na ½ cm debljine.
3. Ostavite ih da odstoje 15 minuta pa pecite u rerni zagrejanoj na 250 stepeni, 10 minuta.
Izvor: Haber.ba
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus