1. Karamelizujte 200 g šećera i umešajte u karamel 200 g prepečenih lešnika. Izmešajte i stavite na podmazan tanjir, ostaviti da se prohladi. Ostatak šećera penasto umutite sa jajima.Maslac posebno umutite pa sjediniti sa jajima, dodajte otopljenu čokoladu i 100 g mlevenih lešnika.
2. Grilijaš od lešnika iseckajte sitno i umešajte u smesu, pa dodajte mleven keks. Masu dobro promešajte da se sve lepo sjedini i sipajte u kalupe. Ostavite ufrižideru da se stegne.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus