Umutite 100 g margarina sa šećerom, kiselom vodom, uljem, praškom za pecivo i kvascem, pa dodajte brašno. Sve zamesite i razvijte na debljinu oko 5 mm. Čašicom od rakije vadite krugove i pecite na 250 stepeni oko 10 minuta.
Za fil umutite preostali margarin s prah-šećerom i dodajte sojino mleko u prahu. Sve dobro sjedinite i stavite preko pečenog ohlađenog testa, ali prvo napravite kuglice radi lakšeg oblikovanja. Oblikujte kao pečurku. Stavite ih u frižider i kad se ohlade, prelijte ih otopljenom čokoladom i pospite s malo kokosa.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus