1. Umutite sneg od belanaca i šećera, dodajte ostale sastojke i ispecite koru. Isto ponovite i za drugu koru, pa svaku presecite na pola da se dobiju četiri kore.


Sastojci:

Kore: 

6 belanaca
6-8 kašika šećera
150 g seckanih oraha
2 kašike brašna
50 g suvog grožđa
seckana kora pomorandže 

(Ovo su sastojci za jednu koru, a potrebno vam je dve, pa ih treba ponoviti) 

Fil: 

3 žumanceta
3 kašike šećera
7 kašika gustina ili brašna
7 dl mleka sa 7 kašika šećera
250 g umućenog maslaca
malo čokolade
šlag za dekoraciju i mleveni orasi za posipanje

2. Za fil umutite žumanca i šećer, dodajte brašno i izmešajte s malo mleka, a zatim dodajte ostatak zaslađenog i smlačenog mleka i skuvajte kao puding. Kad se ohladi dodajte margarin i čokoladu.

3. Filujte kore, ukrasite šlagom i pospite tortu mlevenim orasima.