1. U činiju za salatu pomešajte crveni luk, estragon, sirće i maslinovo ulje. Posolite, pobiberite i odvojite na stranu.
2. Zagrejte malo ulja u tiganju, dodajte slaninu i pržite dok ne postane hrskava. Iscedite ulje na ubrusu.
3. Zagrejte gril pećnicu i prepecite hleb sa obe strane. Zatim, isto to uradite sa kozjim sirom, dok ne dobije zlatkastu boju i ne porumeni.
4. Dodajte lešnik, slaninu i zelenu salatu u činiju.
5. Stavite kozji sir na tost.
6. Rasporedite po tanjiru i služite.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus