Dobro operite ječam i potopite ga preko noći u 1/2 l vode.
Kuvajte u istoj vodi i na tihoj vatri oko 1 sat dok ne omekša.
Narendajte povrće i dodajte ječmu.
Začinite i ostavite da odstoji 10-15 minuta.
Jedite na prazan stomak i ne mešajte s ostalom hranom najmanje 2 sata.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus