1. Postavite kalup za koru od 23 cm.
2. Sameljite čokoladni keks, potom dodajte istopljeni puter i mešajte dok se ne izjednači.
3. Masu rukama rasporedite u kalup i izvucite na zidove kalupa ok 3 cm smese, potom stavite u frižider na 20 minuta.
4. U činiji pomešajte želatin sa vodom, zatim ga rastvorite na pari. Sklonite sa ringle i sačekajte da se ohladi 5 minuta.
5. U većoj posudi pomešajte sitan sir MOJA KRAVICA KUHINJICA i slatku pavlaku MOJA KRAVICA KUHINJICA, ekstrakt od vanile i šećer. Kada sve dobro sjedini, dodajte želatin i istopljenu belu čokoladu. Potom, ubacite izlomljen sendvič keks. Smesu sipajte u kalup, i stavite u fižider na 3 sata.
6. Pre serviranja, otopite tamnu čokoladu (možete koristiti špric ili kesu) za dekoraciju.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus