1. Postavite kalup za koru od 23 cm.
2. Sameljite čokoladni keks, potom dodajte istopljeni puter i mešajte dok se ne izjednači.
3. Masu rukama rasporedite u kalup i izvucite na zidove kalupa ok 3 cm smese, potom stavite u frižider na 20 minuta.
4. U činiji pomešajte želatin sa vodom, zatim ga rastvorite na pari. Sklonite sa ringle i sačekajte da se ohladi 5 minuta.
5. U većoj posudi pomešajte sitan sir MOJA KRAVICA KUHINJICA i slatku pavlaku MOJA KRAVICA KUHINJICA, ekstrakt od vanile i šećer. Kada sve dobro sjedini, dodajte želatin i istopljenu belu čokoladu. Potom, ubacite izlomljen sendvič keks. Smesu sipajte u kalup, i stavite u fižider na 3 sata.
6. Pre serviranja, otopite tamnu čokoladu (možete koristiti špric ili kesu) za dekoraciju.
Slatki hleb za Uskrs - posna praznična vekna iz rumunske kuhinje
Kako da postavite i ukrasite sto za Uskrs
Uskršnja pečena šunka sa medenom glazurom
Kako da napravite najlepša dekupaž jaja za Uskrs
Uskršnja salata sa tortelinama, šunkom i kačkavaljem