1. Postavite kalup za koru od 23 cm.


Sastojci:

250 g čokoladnog keksa

150 g putera

2 kašičice granula želatina

60 ml sveže prokuvane vode

360 g sitnog sira MOJA KRAVICA KUHINJICA

300 ml slatke pavlake MOJA KRAVICA KUHINJICA

1 kašićica ekstrakta od vanile

110 g šećera

180 g bele čokolade (istopljene)

150 g čoko keksa sa belim punjenjem

50 g čokolade za kuvanje (istopljene) 

2. Sameljite  čokoladni keks, potom dodajte istopljeni puter i mešajte dok se ne izjednači.

3. Masu rukama rasporedite u kalup i izvucite na zidove kalupa ok 3 cm smese, potom stavite u frižider na 20 minuta.

4. U činiji pomešajte želatin sa vodom, zatim ga rastvorite na pari. Sklonite sa ringle i sačekajte da se ohladi 5 minuta.

5. U većoj posudi pomešajte sitan sir MOJA KRAVICA KUHINJICA i slatku pavlaku MOJA KRAVICA KUHINJICA, ekstrakt od vanile i šećer. Kada sve dobro sjedini, dodajte želatin i istopljenu belu čokoladu. Potom, ubacite izlomljen sendvič keks. Smesu sipajte u kalup, i stavite u fižider na 3 sata.

6. Pre serviranja, otopite tamnu čokoladu (možete koristiti špric ili kesu) za dekoraciju.