Da li ste spremni da probate nešto novo i drugačije nego do sada? Napravite hleb sa čokoladom koji se topi u ustima. Priprema uopšte nije teška, tako da će i manje iskusne domaćice umeti da naprave ovaj slatkiš. Probajte hleb na malo dugačiji način.

  • Sastojci:
  • 3 jajeta
  • 380 g kondenzovanog mleka
  • pola kašičice arome vanile
  • 250 g brašna
  • 100 g putera
  • 2 čokolade od po 100 g

Priprema:

Pomešajte jaja sa kondenzovanim mlekom, dodajte ekstrakt vanile, puter i brašno. Prebacite polovinu smese u tepsiju, stavite čokoladu, pa prelijte ostatkom smese. Pecite na 180°C 30 minuta, isključite rernu i na vrh drugu čokoladu.

Izvor: Stvar ukusa

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA SLAVSKE KOLAČE i osvojite VREDNE NAGRADE