Da li ste spremni da probate nešto novo i drugačije nego do sada? Napravite hleb sa čokoladom koji se topi u ustima. Priprema uopšte nije teška, tako da će i manje iskusne domaćice umeti da naprave ovaj slatkiš. Probajte hleb na malo dugačiji način.
- Sastojci:
- 3 jajeta
- 380 g kondenzovanog mleka
- pola kašičice arome vanile
- 250 g brašna
- 100 g putera
- 2 čokolade od po 100 g
Priprema:
Pomešajte jaja sa kondenzovanim mlekom, dodajte ekstrakt vanile, puter i brašno. Prebacite polovinu smese u tepsiju, stavite čokoladu, pa prelijte ostatkom smese. Pecite na 180°C 30 minuta, isključite rernu i na vrh drugu čokoladu.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA SLAVSKE KOLAČE i osvojite VREDNE NAGRADE
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom