Da li ste spremni da probate nešto novo i drugačije nego do sada? Napravite hleb sa čokoladom koji se topi u ustima. Priprema uopšte nije teška, tako da će i manje iskusne domaćice umeti da naprave ovaj slatkiš. Probajte hleb na malo dugačiji način.
- Sastojci:
- 3 jajeta
- 380 g kondenzovanog mleka
- pola kašičice arome vanile
- 250 g brašna
- 100 g putera
- 2 čokolade od po 100 g
Priprema:
Pomešajte jaja sa kondenzovanim mlekom, dodajte ekstrakt vanile, puter i brašno. Prebacite polovinu smese u tepsiju, stavite čokoladu, pa prelijte ostatkom smese. Pecite na 180°C 30 minuta, isključite rernu i na vrh drugu čokoladu.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA SLAVSKE KOLAČE i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus