Nadamo se da će vam se dopasti ovaj recept.
Sastojci:
- 100 g heljdino brašno
- 100 g kukuruznog griza
- 3 jajeta
- so
- 1/2 kašičice sode (ili praška za pecivo)
- 200 ml jogurta
- 120 g kisele pavlake
- 80 ml ulja
- susam
- tepsija (26 x 18 cm)
Prijatno:
Umutite jaja, so, jogurt, kiselu pavlaku, ulje sa kukuruznim i heljdinim brašnom, sodom. Tepsiju (ili kalupe za mafine) premažite uljem ili stavite papir za pečenje. Izlijte smesu za proju i pecite u zagrejanoj rerni na 200-210 C oko 20-25 minuta. Čačkalicom proverite da li je proja pečena.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: Cooking.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem