Nadamo se da će vam se dopasti ovaj recept.
Sastojci:
- 100 g heljdino brašno
- 100 g kukuruznog griza
- 3 jajeta
- so
- 1/2 kašičice sode (ili praška za pecivo)
- 200 ml jogurta
- 120 g kisele pavlake
- 80 ml ulja
- susam
- tepsija (26 x 18 cm)
Prijatno:
Umutite jaja, so, jogurt, kiselu pavlaku, ulje sa kukuruznim i heljdinim brašnom, sodom. Tepsiju (ili kalupe za mafine) premažite uljem ili stavite papir za pečenje. Izlijte smesu za proju i pecite u zagrejanoj rerni na 200-210 C oko 20-25 minuta. Čačkalicom proverite da li je proja pečena.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: Cooking.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus